"Mereka Yang Bersifat Pertengahan Dalam Semua Hal Tidak Akan Menjadi Miskin" - Saidina Ali

Tuesday, November 3, 2009

POSTO..POSTO...!!

salam semua..
aduh..duhh.. tak sabor sbnrnya nk publish berita gembira nih... 'CIWI' la sket... hehe.. haa.. nak tau tak, last friday zaza ada trima posto jauhhhh dari negeri pantai timur.. yang ditunggu2 akhirnya tibaaa.. tadaaaaaa....!!!!

haaa.. baca betul2 dari sapa tu??.. pengirim dia tu??


haaa.. ada yang tak kenai lagi kaa?? eish3x.. dah masuk TV tau chef kita nih.. haaa.. hampa jgn wat lece na... hehe.. aduhai kak liza cayang.. tunggu buku nih mcm tunggu kekasih taw! ahaks..! mana taknya, duk 'geraammmm' jer tgk kak Ummi Kuantan duk 'menerai' (try yer) resepi2 dari buku kak liza.. tak caya tgk sini.. dah tu resepi kak liza ada jugak dah sampai kat jepun nu haa.. kat dapur kak hana.. adui mak.. 'ngidam' betui nak try pelbagai masakan kak liza.. dah dapat tu haaa... jenuh nk masak la pulak.. kekeke.. pasang la haku pasnih.. 1 buku didatangkan dengan 23 resepi simple dan istimewa. zaza order semua buku2 kak liza (10 buah).. korang tolong calculate jap.. ader brapa resepi kesemuanya?? haaa.. 230 resepi.. 1 tahun ada 365 hari.. tu dah kira boleh hari2 masak 1 menu.. huiyoo.. buleh jadi cheff ar pasnih.. wakakaka...

dah..dah..dah.. jadi arr sket2 duk brangan sesorang.. jom tgk pic kat bawah lak.. zaza nk tayang apa yg kak liza attach bersama buku pesanan zaza..

haaa.. tu diaa.. berpusing zaza menyusun tu..

ni dia kesemua buku chef hanieliza kita.. rugi tak beli.. senangnya memasak..
(ngeh..ngeh...ngeh.. promote..promote.. jgn tak promote..)

ni dia buah tangan dari k.liza.. nih mesti nk bagi semangat soh rajin masak nih! caiyo! caiyo!
(i likeeee pink color.. tenkiu k.liza.. muahhh!)

psst: kepada korang yang macam zaza baru nk belajo2 masak nih boleh la meng'order' dengan kak liza.. sekali tgk jer resepi2 tu, mmg nk try.. haaaa.. jgn tak taw, kwn2 zaza dah ada yg nk oder tau! cepat3x.. toksah buang masa.. :)

6 comments:

Siti @ nurie said...

siti pun dok kumpul koleksi buku kak liza ni...baru ada 6...eh, bolh order terus ngn kak liza eh?...cmner ek?..

zaza@mamaHanin said...

emel trus la ngan kak liza;
hanieliza@gmail.com
statekan brapa jumlah buku kita nak and buku resepi apa.. haa.. rugi taw kalu tak oder trus.. ader signature kak liza lagi tuh.. hehe.. tu yang mahal tu..

Siti @ nurie said...

wah...best ni,..leh wat koleksikan..mana tau tiba2 nak tkr resepi...hik hik..nanti siti email kak liza...tima kasih dear

10 said...

oooo... pasni sakan la main masak2 kat dapur ek... bape harga buku resipi tu kak?

zaza@mamaHanin said...

siti.. emel jer.. smlm zaza ada gak btaw kak liza, dia ckp emel jer then nnti dia poskan pada siti.. :)

zaza@mamaHanin said...

10..
jgn tak taw..zaza lak yg gerun nih..bukan pa..kalu tak masak (sedangkan buku resepi belambak) mmg kena kondem la ngan en hubby.. hahaha..
harga buku kat luar RM5.50, tapi ngan kak liza dia juai RM5.00 shj.. cuma wang pos la yang kena bayar tambah..
jaminan:
1. cepat
2. ada sign kak liza gitu.. (tu yang mahai tu)
3. buku boleh di order ikut judul yang kita nak (kalu kat luaq blum tentu ada g sbb ada 1-2 buku baruu jer publish, naknya kita kat utara nih lambat la sket nk dapat kan?)

so.. camna? oeder ker beli kat luar.. paper pun just emel to kak liza : hanieliza@gmail.com btaw judul buku dan jumlah buku yang 10 nak.. k..

Related Posts with Thumbnails