"Mereka Yang Bersifat Pertengahan Dalam Semua Hal Tidak Akan Menjadi Miskin" - Saidina Ali

Wednesday, July 22, 2009



salam..
dalam tempoh seminggu, sebulan or maybe berbulan2 yg akan datang susah sket la mH nk update blog nih.. bukan per, my workstation ader gangguan la pulak.. komputer spt dalam gambar kat atas nih hanya tinggal memory.. pihak kolej telah melelongnya pada staff kolej.. actually contract dgn syarikat komputer Lenovo (sykt yg menyewakan komputer kat kolej-termasuk lah komputer yg mH duk guna selama nih) dah tamat.. so, dengan rasa berat hati dan sedih mH terpaksa akur la.. dah hak kerajaan kan.. huhu.. bukan per, mH jaga elok2 taw barang yg diamanahkan tu.. dia (komputer kat atas ni) pun bagi servis baik punya lah pada mH sepanjang hampir 2 tahun mH guna dia.. tetiba nk jual pada org lain.. hermm.. tu la kan.. kalu benda yg kita sayang hilang sekelip mata mcm tu lah rasanya...

3 comments:

ibu_arifa said...

makin rindu lah kami pas ni dgn resepi dan citer2 zaza dan hanin..
sob..sob

my little family said...

xpe2..satgi beli la laptop pulaks. sebenarnya dia nk suh beli laptop tu Zaza..hehehe

zaza@mamaHanin said...

ibuarifa:
amboii.. min.. terharu den baca ayatmu itew.. hehehe.. zaza still le bukak, tp guna comp. member la.. dah nama pun comp. member takkan nk duk lama2 kut kan?? hehehe.. setakat update sket2 tu rasanya bley lagik laa.. thanx min.. rasa bersemangat plak nk berblogging pasnih.. ahaks!

my little family:
huhuhu.. beli laptop?? nk buat loan ngan akak bley??? fulus banyak dah abeh masa p sabah itu ari.. haaa.. akak kan business women.. heheheheh.. bley na?? :)

Related Posts with Thumbnails