"Mereka Yang Bersifat Pertengahan Dalam Semua Hal Tidak Akan Menjadi Miskin" - Saidina Ali

Tuesday, March 31, 2009

Hujung Minggu...

...SABTU...

hb kena pi sekolah, ada hari sukan... siap pesan lagi.. "tengahari nanti abang balik masak special tau..nak makan kat umah hari nih..."..sampai nk kuar pintu pun pesan skali lagi soh masak special2... eish3x.. stok untuk masak special2 pun tak dak dlm freg.. ermmm.. ape gi..antar hanin pi sekolah dia.. mH pun 'bershopping' sakan la kat market...hasilnya... jeng-jeng-jeng...


* Jenahak Stim Fish Masam-Masam Manis
* Tomyam Campur - delicious one maa...
* Kangkung Masak Belacan
* Telur Dadidu.. hehehe
* Jus To-Ple... (Tomato + Apple Hijau + Susu Low Fat sket)

urmhh... beshhhhh woooo.. mau try jugak ini........

(harap maaf, gambo tak sempat nk snap..tibaii habis-habisan...muahahaha

...AHAD...

hb pulak kena pi perasmian apa ntah..PM (Pak Lah) turun Penang... petang sket hb ajak pi jalan-jalan.. kami pi Giant ja..hb nak beli kasut baru...


..ingatkan hb je yg nak beli..tetiba hati kecilku ini tringin jugak nk beli kasut baru..high hill la pulak.. lepas ngandungkan Hanin asyik pakai kasut flat je, sampai la skrg Hanin dah pun 7 bulan.. dulu masa bujang dulu leh plak pakai high hill.. ntah nape.. sedap lagi kasut flat tuh.. huhhh...
untuk tidak terus-menerus budaya tu, mH pun beli lah kasut di bawah nih.. biasa jer..tak tinggi pun..


...ingatkan mama dan baba ja yang dapat kasut..Hanin pun dapat kasut gak... alaa... comel betulll...hehehe...

...so we all get one each...haaaa... tu la namanya adil dan saksama...

after that, hb belanja makan chicken chop kat restoran milik one of my friend kat opis nih.. unfortunately, tak sempat nk snap gambo chicken chop tu sbb kami dah layannnn habis-habisan.. hehehe... sempat snap gambo hanin n hb je dok relaks2 kat pondok restoran tu...


sukee betul dia time org amik gambo dia...

alahai 'COMELKU' cayang...

alaaa tayang mama...

1 comment:

漢美女 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts with Thumbnails