"Mereka Yang Bersifat Pertengahan Dalam Semua Hal Tidak Akan Menjadi Miskin" - Saidina Ali

Wednesday, March 24, 2010

Antaranya adalah...

salam...

ya ampuuunnnnn.. teramatttt le bz lately.. banyak prog, kertas kerja dan planning nk kena study.. maklumla.. dah nama pun kolej komuniti, now kami bnyk involve ngan komuniti setempat... so, banyak citer yang tak sempt nk published.. kalu ader pun dah basi laa... huhuhuhuhu...
today nyer story.. sukeee sgt zaza nk share...
....antara fesyen rambut hanin yang zaza tak jemu-jemu nk tgk sokmoo...

nih masa kat melaka.. umah sedara sebelah suami..



pesalll la hanin wat muka serius nihhh... dah cantik2 posing kat pokok bunga baba tuu... eish3x... rambut hanin 'terconget' sket sebelah kiri.. perasan x?.. heeeee...

nih pun masa kat melaka.. hanin baru bangun titun... rmbut dia zaza dah sikat pun masih cenggitu jugakkkk.. heeeee... macam woody wood pecker pun ader..

haaa.. nih yang latest.. mmg rajin betui cikgu Ina nih.. dandan rambut hanin cengginih.. jampi aper la agaknya.. buleh pulak si kecik nih duk diam2... kalu mama dia yang nk ikat.. jangan harapppp!! mmg tak bagiii...

nih hanya selingan yer kawan2.... gamba muka budak demam kena cucuk yang last nyer.. pasnih hanin umur 7 tahun pulak laaa baru kena cucuk...

cayanggg baba nih!

cakkkkkk!!!
pss: banyak lagi gamba lain dari kecik, tp xsempat nk upload.. kena g wat tugasan luar lak nih.. herm.. till met again...
asslamaualaikum wbt...

3 comments:

fARahAnNa biNTi rAhmaN said...

comeynyer ur kid...

jom join giveaway kite...htp://mybaby-farisha.blogspot.com

zaza@mamaHanin said...

farahanna:
tenkiu dear...
i.allah.. nnt kite blogwalking yer.. heeee:)

ibu_arifa said...

comeynyer hanin.. dalila dah potong rambut ni..min jd rindu pulak nk ikat2 mcm hanin tu...tp dia bkn nya suka kita dok ikat/sikat rambut dia bagai..lari satu rumah nk sikat rambut ciput tu pun.

Related Posts with Thumbnails