"Mereka Yang Bersifat Pertengahan Dalam Semua Hal Tidak Akan Menjadi Miskin" - Saidina Ali

Friday, February 5, 2010

apa kali nih?

salam di pagi jumaat... ehh.. dah nk masuk tengah hari pun kak longgg... hehehe...
lately dah tak rajin nk ke dapor... tak tahu lahh.. puting beliung 'M' mana mai serang pun tak taw! memalam asik makan kat luaq.. tak pun, beli kat luaq balik makan kat umah,, that's y takder sgt nk tayang resepi2 dari kakak2 otai yg zaza duk skodeng tuh... kalu ader yg berkenan pun, salin dulu, nk watnyer tak tahuuuu lah bilaaa...


so, n3 kali nih nk cter pasai si kecik nih... mama dia asik gerammmm jer tgk rambut dia yg dah semakin nak panjang tu.. mama dia plak dah 'M' nk mengikat la nih... adeii laa.. apa la mama dia nih kan.. so.. kesian tgk si kecik nih duk menggaru bawah tengkokdia tu.. (excuse mee... bukan kutu yer kawan2, tapi peluh.. maklum laa.. musim panas sekrg nih kann...),
so zaza pun dgn konfidennya...
v
v
v
v
v
... yeaaa... memotong sendiri rambut anakku... hehehehe... nih pestime taw! sbb selalu maktok hanin yang duk potong rambut diaa... seb baikk dia baikk jaaa.. soh pejam mata, dia pejammm... pejammm kuaattt.. lagiiii lamaaa dia pejamm, sampai kerut2 dahii.. ngeh..ngeh...ngeh..
baguss... baguss...

** mahap yer.. seksi sket, tu pasai kena blur kan dia
note: korang nmpak dia main gunting tu.. haa.. tu bukan gunting tajam yer.. mmg tak merbahaya sbb dah uzur...

4 comments:

ainul02 said...

geram tengok muka tension hanin tu. selalu buat mimik muka...haha

ibu_arifa said...

hoo..mau ler hanin pejam mata sampai kerut2 kening cam tu. rambut dalila mmg saya jer jd tukang potong..dulu2 kecik2 letak dlm walker..lani letak dlm basikal roda 3 dia pulak..kalo tak guna basikal ni..sure dia lari satu rumah.
time potong asyik nk tunduk jer muka tu..teringin nk bwk ke kedai gunting tp risau dia menangis jer.

zaza@mamaHanin said...

ainul02:
heheheh...sweetttt...(^_^)

zaza@mamaHanin said...

ibu_arifa:
tu la min.. mmg cenggitu lah muka dia kalu nk gunting rambut.. seriau agaknya.. rambut masuk dalam mata.. hahaha...
pandai dalila...dia nk mak dia excercise masa gunting rambut dia la tu...hehehe

Related Posts with Thumbnails