"Mereka Yang Bersifat Pertengahan Dalam Semua Hal Tidak Akan Menjadi Miskin" - Saidina Ali

Monday, February 1, 2010

JOM TGK!

pstt..psttt.. jom skodeng si kecik tu wat paaa.....

v

v

v

v

...uhukkk..uhukkkk.... tersemburrr ayaq kopi kuuu....

1. merajuk sebab baba dia marahhhh.. kenapaaa???

2. ehhhh... ape kena laks ngan pipi anak aku neh???!

3. Ya ALLAHH.... WHATTTTTTTTT????? ohohohoohooo... abeh lipstik mama anakkuuuuuu.....

4. alaaa.. cayang mama.. jgn nangis naa.. tak per.. nanti mama beli baruu.. tak per.. gunaaa la.. main jer laaa.... huhuhuhuhu... (bagi sungguh ker tuh???)


psstt: Si kecik nih buat audit dalaman kat beg mama dia.. apa dia berkenan dia TESTING dulu.. hehehe... dah la baru beli tu yangggg... adei... dei... kuuuu semangattt.... ^_^

8 comments:

ibu_arifa said...

hahaha...Hanin nk pakai gincu dah yer..habis lah ko punya gincu Zaza..
Dalila tak sampai tahap ni lg, just keluar2 kan brg jer bila dia buat audit.

tenang pertanyaan Zaza pasal gigi anak tu..ada saya buat entry pasal ni dulu.. tgk kat sini yer.. http://ibudalila.blogspot.com/2009/12/1st-checkup-gigi-dalila.html

skrg saya belikan sebijik sama warna dan bentuk dgn yg saya dok guna..cuma pilih yg label "soft" lah..bukan "medium" lg.

ainul02 said...

haha...konfim dia selalu dok tgk mak lang dia make up. tu yg dia nak make up juga tuh..

nurul said...

bukak la facebook lak...blh ngumpat byk sket

10 said...

hohohohohohooo... dah pandai selongkar beg ek... siap main lipstik lg... sabar je la dgn karenah anak2 ni ye... x bg main dia melalak 1 umah... sabar2...

lin muhamad said...

laa igtkan tadi darahla kat pipi tu..cuak plak...huhu

atin bucuk said...

hahahaha....hanin ni mmg adik maksu la...suka pakai lipstick...hehe....xpa nanti mama hanin beli len...pakai jer..hehehehehe...

zaza@mamaHanin said...

ibu_arifa:
tu la min.. mengucapppp panjang taw!! huhuhu.. btw, tq 4 advise about penjagaan gigi si kecil.. muahh!

ainul_02:
tu la chikk.. mu jgn duk bawak peel yg pelik2 kat anak akak taw!.. hehehe

nurul:
weh la mek jaa.. akak mung nih tok dee doh nk mengomel kat fb nung.. kat blog sendiri pong jarang doh duk hupdate nih.. mung nih... takse btobat ko weh??.. ajak aku g ngumpat ngan mung laaakk.. hehehehe.. satgi akak takut akak plak TERRRlebih ngumpat drp mung.. so.. lebeh baik aku duk die.. betul x? kekekeke..

pss: betul tak akak merepek kat kamu guna ayat ganu tuh??? heeeee :)

zaza@mamaHanin said...

10:

betul laaa aten.. kalu tak bagi bukan setakat satu umah dia melalak, jiran2 pun siap leh dgr lagi tuh! aduh.. duh... duh... tak per la ten, budak2 baru nk mengenal.. idak lee ati nih membara sgt.. TAPI kalu budah dah gheti yang buat begitu, mmg HANGINNN laaa... kakakaka...

lin_muhammad:
tenkiu lin.. rasenyer u 1st time drop by kan...ehhh,, zaza pun memula tu cuak gak, ingatkan darah! tp bila tgk kat tangan dia ader 'lipstik kesayanganku' itu... cuak tu bertambah2 lin... hehehe

atinbucuk:
yo lah dik oiii... banyak duit kome nk bagi kat kakak yer.. utang KFC belum berbayor.. jgn lupo pulakkk... ngeh..ngeh..ngeh...

Related Posts with Thumbnails