"Mereka Yang Bersifat Pertengahan Dalam Semua Hal Tidak Akan Menjadi Miskin" - Saidina Ali

Tuesday, February 23, 2010

*Lalalalalala....*

Salam…
Hye auntie2 semua…
Jom la ikut saya naik dolphine nih… best tau… bila saya tekan butang.. dia terus nyanyi dan gerak2kan badan dia.. saya sukeeeeee sangatttt….!

nih 1st time hanin naik benda alah nih.. selama nih mmg xbagi dia naik sebab takut terjatuh.. sekali dia naik xmau turun la pulakkk.. huhuhu.. puaih pujuk tu! dia siap peluk2 lagi kepala dolphine tu! heeeee... bila dolphine tu berhenti.. pandai pulak dia pi tekan butang hijau kat sebelah dolphine tu.. haaa.. menyanyiii laaa lagi benda alah tu.. kalu dia duk wat macam tu.. takder chance la org lain nak naik nanti.. alahaiii hanin cayangg bucuk nih.... (^_^)

11 comments:

ibu_arifa said...

saya dulu pun xbagi anak main benda ni jugak..risau bab kebersihan jer.. tp lama2..kesian pulak bila dia dok tgk jer sepupu dia naik benda gitu..

skrg dah pantang jumpa dah..mesti nk main :P

ijan said...

Hanin!!! tunggu auntie datang nie..nak naik dolphin ngan hanin.. suruh mama tambah duit siling kat kepala dolphin tuh tawww! hehee

ainul02 said...

hahaha...kena beli 1 ni..letak kat rumah

zaza@mamaHanin said...

ibu_arifa:
min.. hanin dulu duk naik kuda spring (kat playground tu) jer.. mmg xpenah nk ajar dia naik menda alah tu.. aritu tggu hub masuk giant beli barang, zaza malas nk masuk sekali, so xnak hanin berlari2 kat dlm giant tu, zaza saja2 bawak dia kat playground.. sekali dia main xmau turun lak.. best agaknya..
hehehe

zaza@mamaHanin said...

ijan:
auntie.. cepat laaa... naik dolphine nih xpayah masukkan duit. tekan jer butang tu.. dia jalan sendirik.. cepat auntie..hehehehe

zaza@mamaHanin said...

ainul02:
huhhhhhh! jgn wat main.. kuda rotan tu pun xlarat nk naik.. jgn duk tambah beban yer chikkk.. hehehehe

ainul02 said...

hahaha...itu kuda rotan. x sama. kena gerak badan baru kuda tu bergerak..kalu kuda ni boh ja duit syiling. jalan la dia. boleh buat amalan menabung tuh. hehee

zaza@mamaHanin said...

ainul02:
hehehe.. pandai la mu nih kak chik.. aper kata mak lang yang belikan utk hanin... hehehe.. (*_*) *wink-wink*

nini said...

salam..kak, hanin dah besar laa..

zaza@mamaHanin said...

nini..
dah besarrr la.. auntie dia pun dah kawenn pun.. hehehehe.. mai la honymoon kat penang.. leh jumpe...

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

Related Posts with Thumbnails