"Mereka Yang Bersifat Pertengahan Dalam Semua Hal Tidak Akan Menjadi Miskin" - Saidina Ali

Friday, June 19, 2009

Setelah Hampir 3 Minggu...



salam di pagi Jumaat semua...
haduiii... winduuuuuunyerrrrrrrr kat blog aku nih dan kengkawan semuaaaa!!!! cedihhh nihh.. lama gak tak bersua di alam maya nih.. ziarah umah kawan2 semuaaa... huhuhu...

hampir 3 minggu kan??... tengokkk... ader gaks kengkawan yang dah komplen umahku ini dah bersawangg.. tak bersapu.. hehehe.. tkasih yer kawan2.. kak wawa dan min (ibu_arifa)...

actually, mH tak dapat nk online coz bercuti lama sepanjang cuti sekolah arituh.. maklumler.. asbenku itew cikgu..so time dia cuti dia nk release tension-mention dia pi jengjalan.. abess..takkan nk tinggai bini dia kan?? (kalu dia tak bawak pown aku nk follow gaks!! tak kiraaa!!!)..dah tentu laa bini kesayangan dia nih kena amik cuti teman dia pi 'menghabiskan' duit g jejalan... hehehe.. bukan pi mana pown.. g umah my SIL kat UIA tu jerk!.. dia ada urusan ngan kakak dia.. so mH nih tumpang sepunggung laaa.. nyibuk2kan diri kat sana.. hehehe

Min (ibu_arifa) ader msg ngan mH tanya kabor.. maklum ler, da lama tak online.. TERIMA KASIH bebanyakkkk yer min atas keprihatinanmu.. tu maknanya dia amik berat.. ntah sakit ker.. apa ker.. kan min?? thanxx again.. muahhhhh to u and baby dalila...

after back from kL, masuk keja as usual.. tgk2 internet plak down! for a week plaks tuh! aduussss... bertambah tensionnn mokcik nih!! tak dapat nk update blog apatah lagi nk buat keja.. huhuhu... semuaa hancusss... (mH bnyak refer internet utk katalog buku2 kat opis nih,). dulu pernah discuss ngan asbend nk beli broadband, tapi duk ingat kat umah tuh bukannya duk online sgt pown! cam rugi laks.. so ingat leh ler update kat opis jerk..(kalu time tak bz lerr...). dicelah2 tuh, mH ikut serta pi buat deligasi between KK Kepala Batas and KK Selayang, untuk upgrade my system and operation kat tmpat kerja ku ini.. semalam baru balik.. letihh pown blom ilang lagik nih,next week ke kL lagik.. PTK xm laks!!.. amboiiii.. bulan 6 nih tiap2 minggu ke kL... pecah rekod aihhh!!

friends... banyakkkkkk sgt citer nk dikongsi... tp nnti laaa ekk.. tak sempat nk mengarang lagik! bila time2 free nnti mH akan update and upload gambo2 anak dara kesayanganku itew... arinih nk ronda2 umah kengkawan dulu.. yang wajibbbbbb - kak ummi, kak hana, kak wawa, kak CT, ibu_dalila, kak Hanieliza, kak ayu and other's laaa.. takkan nk taipp semua kot!hehehe...

pssstt:: kwn2.. bila dapat bukak blog nih, tgk gambo2 yg appear kat tajuk korang tuh dah cukup buat hati mH bermunge-munge.. tak sabo nk tgk menu2 terbaru koranggg... muahhh to u olsss..!!

4 comments:

ibu_arifa said...

hmmm..baru ada bau 'fresh' sikit kt sini ni..tuan unah dah balik yer.. hehehe.. best2!!
windu gak kak zaza..tu yg tanya kabo tu.. sepi jer..umah bila lalu.
hehehe..esok kalo free..nk ajak teman p parenting workshop tu..tp rasa cam zaza 'very de buzy" jer..asben ku ada hal..jd ku pergi sorg nnt.
nnt min share apa yg min dpt kat sana yer ;)

niza said...

welkam back!!!hehehe...

Siti @ nurie said...

jengjalan ruepermnyer...tu yg dok ilang ek....

zaza@mamaHanin said...

ibu_arifa:
salam min..thanx for ur cares..
sooo sorry coz tak dapat nk temankan min ke parenting w/shop tuh.. arituh tgh study menggila utk PTK.. pastu nk wat preparation utk ke kL plak.. huhuhu.. makan nasi bungkus jer kami kat umah nih.. bini gantung periuk.. hehhh..

niza:
tenkiu niza.. gini laa bila keja kan.. takleh nk concentrate sesangat ngan blog neh.. niza keja mana ekk? tertanya2 dari aritu gik..

siti@nurie:
a'aa laa siti..jengjalan... pastu gi wat keja sama.. hidup perlu 'memberi'.. inilah ghupanya.. hehehe...

Related Posts with Thumbnails