"Mereka Yang Bersifat Pertengahan Dalam Semua Hal Tidak Akan Menjadi Miskin" - Saidina Ali

Friday, June 26, 2009

Projek Komuniti Penyayang

salam... saja nk share citer.. nih mH baru jer lepas wat pemeriksaan kesihatan kat kolej.. Projek Komuniti Penyayang adalah salah satu projek keprihatinan pihak CNI tentang kesihatan masyarakat melalui pemeriksaan yg dibuat oleh Yayasan CNI (dapat kelulusan kementrian kesihatan).. Yayasan CNI akan buat saringan ujian tahap kesihatan, termasuklah pemeriksaan BMI, BP, Gula, Jantung dan Kolestrol.. alhamdulillah.. tahap kesihatan mH masih di level "OK dan BAIK", but still have to be control.. ye lah kan.. nnti bila org da cakap semua elok lupa diri plak kan.. makan pown main belasah jer.. cuma macam biasa la, kena kurangkan lagi berat badan nih!.. adeii... bila la nk kurus agaknya kan?? (sapa nk tlg jwb tuh??).. lain2 mH cuma ader sikit la Stress/ Pening (dah agak daa..keja banyak, ke sana ke mari), air kurang dlm badan (Usus kurang elok laa.. lambat lawas..,) dan sakit belakang (memang arr..lately,tidur bangun tak menentu)... yang lelain ok... sekali lagi syukurrr pada Allah SWT.. ALHAMDULILLAH...

2 comments:

Siti @ nurie said...

bestnyer ada prjek cm tu...tak yah kita sibuk2 nak gi check up sndiri kalau tak de projek2 cmtu....

zaza@mamaHanin said...

siti@nurie:
a'aa la siti.. best betui..tambahan plak wat kat kolej..riuh rendah mcm rumah kenduri jadinya.. hehe
cuba la skodeng2 kat area siti tinggal tuh, kot2 la ader buat gaks..

Related Posts with Thumbnails