"Mereka Yang Bersifat Pertengahan Dalam Semua Hal Tidak Akan Menjadi Miskin" - Saidina Ali

Monday, March 21, 2011

Girl Or Boy?

~Credit :Mr. Google~

" THE MORE STRESSED YOU ARE, THE MORE LIKELY YOU ARE TO HAVE A BABY GIRL. STRESS LEVELS OF MUMS-TO-BE WERE MONITORED AT THE VERY BEGINNING OF THEIR PREGNANCY, THEN MATCHED TO THE GENDER OF THEIR NEWBORN. IT'S THOUGHT THAT STRESS HORMONES MAY MAKE IT HARDER FOR MALE EMBRYOS TO IMPLANT IN THE LINING OF THE WOMB." - RESEARCHES IN DENMARK

~Source: Parenthood Magazine~



~Credit :Mr. Google~

Nota :
Em.. macam betul jugak tu.. masa ngandungkan Hanin dulu, zaza sangat2 sensitif.. but masa 'bawakan' 'Asim, zaza banyak releks, xder sangat nk stress tak tentu pasal.. huhuhu..
paperpun.. semua tu hanyalah teori.. Allah jua yang menentukannya.. apa yang berlaku hanya kebetulan yang menjadi sebab musababnya.. wallalu'alam.. :)

rasa2 anak ketiga nanti lelaki ke perempuan la pulak ek? ngeee :)

6 comments:

ibu_Arifa said...

ooo yer ker..tunggulah, kalo ada rezeki preggy baby boy pulak ker nnt baru leh nak share pendapat min kat sini.hihihi.

eeiyss said...

besnyer..
bila la puan eeiyss nak merasa ni..huhuh
doa2 la kat adikmu ini kak iza..huhuh

zaza@mamaHanin said...

ibu_arifa:
insyaallah min.. :)

zaza@mamaHanin said...

eeiyss:
insyaallah dik.. pulun jangan tak pulun.. hehehe

onedurrani said...

emm..agreelah..sbb sy pun merasai yg sama...;)

Fadhlina said...

salam..

zaza, wah nk masuk 3 ke anak awak? rindulah.. bila nk mai kl?

-fadh-

Related Posts with Thumbnails