"Mereka Yang Bersifat Pertengahan Dalam Semua Hal Tidak Akan Menjadi Miskin" - Saidina Ali

Thursday, April 15, 2010

1st Tag 2010 - @Tag Apa-Apa jer

amboiii.. lama sungguh tak dapat tag.. tetiba dapat lak dari org bayan lepaih nih.. hehehe.. @Tag Apa-Apa jer dari ibu arifa dia dapat tag ni dari Kak Syida..kenalan baru dia katanya..

apa tunggu lg.. let's go onnn..... (bak kata nabil RL 3)

1 - Bila kali terakhir anda pergi bercuti dan kenapa/sebab anda nak pergi bercuti?

Herm.. p bercuti last three weeks.. yang tu 2 hari 1 malam jer, nk realise tension sbb tak dapat ikut geng2 bujang g jalan-jalan kat Cameron (huhuhu.. jeles tul!).. nk wat camner, dah berlaki kaknonn!.. kena ikut suami loh! so hubby balik keja, trus ajak dia g bermalam kat Chalet Pantai Merdeka Resort.. besttt... dah renovate baru.. dapat umah ngadap laut.. ader swimming pool lagik.. tu yang bertambah best tuh!

2 - Berapakah umur anda? (jangan malu2 nak announce)… dan adakah anda rasa puas dengan pencapaian anda diusia anda sekarang ni?

Herm.. nk taw ek.. zaza dah 28tahun.. so far mmg rasa comfortable dah laa.. keja.. pendapatan.. alhamdulillah.. cuma zaza plan nk further study.. and at the same time my hubby punnnnnn nk jugaakkkk smbg... haiii la bangg oiiii.. nnt anak kita lak terbiar.. sebab paaa..mak bapak duk sibuk ngaji... huhuhu.. boss plak mcm xbrapa nk lepas lg, dia baru dtg so bnyk pembaharuan nk kena wat kat libry. so tgk laa camner nnti..

3 - (tak jawab pun tak pe) Saya tahu anda seorang yang gemar bergambar di depan kemera! jadi pergi ambik kemera anda dan snap gambar wallet/beg duit anda! jangan la malu nak cakap berapa harganya sebab kuantiti nilai dalamnya lebih berharga!

Wallet.. herm.. zaza x hengat dah berapa reganya.. beli masa karnival jualan kat depan maybank bertam.. zaza suka yang berzip penuh.. senang.. syiling tak bergolek.. anak pun tak buat audit kat dalam tu.. hehehe..(maaf, xattch gambo yer..)

4 - Anda mungkin seorang blogger, bila waktu yang paling anda suka untuk update/kemaskini blog anda dan kenapa anda pilih waktu itu?

tgk time gakk xder spesifik time. kalu xbuzy online jerk!

5 - Apakah yang berlegar2 dalam fikiran anda sekarang?

nak g makan speggeti kat lecturer's hall. ader pot luck! jom skodeng...

6 - tag 3 org lain yang anda suka

* Achik..
* Mama Anis
* K. Ina KL

selamat menjawab pulak yer kawan2.. ngeh..ngeh..ngeh..

3 comments:

ibu_Arifa said...

amboi..lajunyer dia buat kerja rumah ni..hihi..terima kasih ye zaza

zaza@mamaHanin said...

hehehe. alang2 duk online tadi..tumpang xbz sama.. sok kalu duk bz mmg tak sempat nk ngadap umah n siapkan homework nih.. hehehe

kak ina kl said...

salam zaza..akak dah pernah dah dpt tag ni lah..apa-apa pun akak ucapkan ribuan terima kasih sbb sudi tagkan akak..

Related Posts with Thumbnails