"Mereka Yang Bersifat Pertengahan Dalam Semua Hal Tidak Akan Menjadi Miskin" - Saidina Ali

Wednesday, May 13, 2009

Hanin di usia sekarang...



alhamdulillah.. hanin skrg da 8 bulan.. bermakna dah 8 bulan mH berglar mama dan dah 8 bulan hanin menceriakan warna-warni hidup mama dia nih.. mcm2 gelagat..merengek.. mengusik.. memanjat mcm2 da pandai buat.. alhamdulillah.. semoga anak mama nih terusss sihat dan ceria slalu sayang.. muahhh..
lately hanin slalu jaga awal.. pukul 5pg da jaga, smalam pukui 4.30 pagi, sama waktu mama dia bangun sahur.. adeii la.. bila bangun siap meneroka sesorang lagik tu.. dia bukak almari, nak maik kipas la.. aisehh.. gerammmm betul si bulat nihh.. heheheh...

yg paling best, time hantar pi sekolah dia kelihatan begitu teruja dgn cikgu2 yg datang jemput dia. alhamdulillah, cikgu2 dia pun sayang kan dia.. sampai nak bawak balik umah deorg.. uishhh..mana leh.. tidoq tak lena wooo mama dan baba dia... kat school jgk hanin ader kawan nama Hariq, sebaya hanin, tapi hanin tua hari laa. hari2 cikgu hanin nanti akan citer kat mH perkembangan dua-dua org nih.. hanin lebih aktif dari hariq la.. hariq tak merengek sgt, hanin nih tak kena gaya merengekk jugak.. kalu apa yg dia nak tak dapat siap nangis2 tekap muka kat lantai..hehehe.. hanin..hanin.. jgn laa slalu wat mcm tu.. malu kat Hariq tau..
paperpun hanin.. alwez be a good princess to ur parents and kind to others ok! :) muahhhh.. love u sayanggg...

6 comments:

niza said...

comelnyer hanin...bila nak jumpe ngn unty nih??leh cubit pipi tuh...eheheh..

ainul02 said...

hanin pakai baju mak lang dia bagi. hehehe..nanti ada sale dan ada masa free mak lang beli lagi tau. beli baju gaun like princess gaun utk sambut besday hanin..apa kata mama hanin?? hehehe.

mamaHanin said...

niza:
alhamdulillah, thanx yer..muga2 sifat dan sikap dia secantik anugerah Allah jugak.. aunty niza meh le penang..leh bawak pi jengjalan kat sini..:P

ainul02:
hehehe..nak..nakkkk.. beli kat mama dia skali naa.. muaahhhhh.. i lebiu chikkkk... ngeh..ngeh..ngeh...

ainul02 said...

mak dia nak buat pa. ela kena lebih. hanin 1 meter pun dah cukup. keh keh leh

niza said...

mamahanin...unty mmg dok penang dah yang...hehehe...tp bkn org penang tau...bekerja sajer di sini....hehe..

mamaHanin said...

ainul02:
alooooo..aper salahnyer menabur duit mu itew pada mama hanin nihhh..kehkehkeh... beli 4 1/2 meter,4 meter amik kat mama dia.. 1/2meter bg kat hanin..kuangkuangkuang...

niza:
loh..ya ka.. sowy..tataw.. tinggai mana ekk?? jgn2 dok satu taman..hehehe

Related Posts with Thumbnails