"Mereka Yang Bersifat Pertengahan Dalam Semua Hal Tidak Akan Menjadi Miskin" - Saidina Ali

Wednesday, April 22, 2009

Atap Rumbia

..nih citer agak basi la.. tapi mH nk citer gaks..kot2 korang nk try.. k,a few weeks ago, my nephew admit ward (Putra Medical Center) coz of high fever.. then doctor detect plak dia nih tak sembuh2 demam coz kuman dalam darah.. so mmg take time utk dia sembuh sepenuhnya.. so dah my nephew jadi camtuh kami pun balik la menjenguk dia kat aloq Staq nuh..

time tu dah tghari, so our tummy pown berdangdut sakan la... hb ternampk bnyk keta berhenti kat satu gerai nih..biaser je..tp nmpak klasik... ghupenyer restoren tu baru jer bukak.. nama dia RESTORAN ATAP RUMBIA.. mmg best laa.. makan mcm suasana kampung gitu.. bawah atap rumbia. makanan plak mcm2 dan bnyk pilihan... terutamanya masakan ala2 kampung. mH taksempat nk snap papan tanda dia coz hanin dok merengek nk susu... so, sesaper yg tersinggah kedah or balik kanmpung kat aloq staq nih singgah la restoran nih..mmg berbaloii...
venue: area menara alor star

memang menyelerakan... kerabu macam2 jenis ader, mH pilih kerabu mangga..sambal belacan dia..aduii..menyengattt ko...

my nephew.. zafran... pity of him...

3 comments:

my little family said...

Zafran sakit lagi ke? kesian nye..try la berubat kg sama ekk..kita ikhtiar...akak ni klu bab baby2 cukup sensitif..kesian..

Kim salam kat depa semua ekkk..

mamaHanin said...

a'aa la kak..kuman dalam darah.. doc kata dia terlalu sensitiff.. mmg kena jg selalu...hygience concious..ader gak amik ayaq tawaq.. kurang la sket... tu la kak..sodih benor den..

Anonymous said...

Terima Kasih kerana memuji Restoran Atap Rumbia.
Kalau boleh mai la lagi no, mai ramai-ramai pon tapaaaa...:p
Ni nak tanya, awak ni mai dri mna?
Dok Kedah jugak ka?

Related Posts with Thumbnails